how to create your own site for free
Mobirise

O meni


Po izobrazbi sem univ. dipl. psihologinja in diplomirana integrativna psihoterapevtka (CIP) pri organizaciji IIPA (Mednarodna zveza za integrativno psihoterapijo) ter EAIP (Evropska zveza za integrativno psihoterapijo). Imam tudi Evropsko diplomo iz psihoterapije pri organizaciji EAP (Evropska zveza za psihoterapijo). Dodatno sem se izobraževala iz psihoterapije travme in dela s telesom v psihoterapiji. Pri svojem delu uporabljam tudi metodo EMDR (imam opravljeno stopnjo ena in dve) ter brainspotting (opravljene imam stopnje 1-3). Te metode so še posebno učinkovite pri predelavi travme, bolečih in zelo zgodnjih spominov ter občutkov. Pridobila pa sem tudi certifikat za psihoterapijo s pomočjo konj po EAGALA modelu.
Sem tudi diplomirana integrativna supervizorka. To diplomo sem pridobila na Evropskem inštitutu za psihoterapevtske študije (Eurocps) v Franciji. V okviru tega inštituta pa sem pridobila tudi naziv učiteljice integrativne psihoterapije.
Pripravništvo sem opravila v Psihiatrični bolnišnici Begunje, od leta 2007 pa sem se odločila za samostojno zaposlitveno pot. Včasih tudi predavam ali vodim razne delavnice o psiholoških temah. Sodelujem z inštitutom IPSA v Ljubljani, kjer vodim delavnice za bodoče integrativne terapevte. Zanima me več področij, katerim se posvečam npr. telesu v psihoterapiji, področju žalovanja in smrti, vključitvi živali in narave v psihoterapijo in še kaj bi našli. Imam tudi mednarodno diplomo za inštruktorico joge, to znanje pa uporabljam tudi pri svojem delu. V svojem prostem času uživam rada v naravi s svojo družino in našimi živalmi (kuža, muce, konji).