Mobirise

Video program za sprostitev in notranjo moč

Program za sprostitev in notranjo moč sva izdelali Maruša Zaletel Tekavc in Maja Gedei in je namenjen vsem, ki se vsakodnevno soočajo s stresom v službi ali doma.
Program obsega cc. 1:50h video posnetkov, v katerih boste izvedeli, kako stres učinkuje na živčni sistem, kako delujejo sprostitvene vaje in kaj lahko naredimo kot preventivo, da nam stres na povzroča resnejših težav. Program vsebuje: teoretično razlago živčnega sistema, senzornih ključev občutka varnosti, sproščanja, kritičnih misli, čustev, ki nas bremenijo, razlaga učinkovanje dihanja in progresivne mišične relaksacije.
Program vključuje 7 vodenih vaj, ki jih ljudje lahko uporabljajo za izboljšanje svojega duševnega in telesnega počutja, za obvladovanje stresa in za razvijanje notranje moči. Vaje pa so: izdelava kartic za usmerjanje misli v bolj konstruktivno smer, progresivna mišična relaksacija, čuječe zavedanje telesa in misli, pravilno dihanje, dnevnik občutkov in risanje občutkov, sprostitev čustev, zdravilni žarek svetlobe.
Tukaj si lahko pogledate kratek brezplačni odlomek iz programa: https://youtu.be/JdFd5V-GjJE
Cena programa je 50 Eur, trenutno pa ga lahko kupite po akcijski ceni 40 Eur, s čimer dobite neomejen dostop do youtube posnetka programa. To pomeni, da program lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli ste, neomejeno časa (seveda kadar imate dostop do interneta).
Če se odločite za nakup, mi prosim napišite mail na psihoterapija.mz@gmail.com, jaz pa vam pošljem račun in ko ga boste poravnali, boste prejeli kodo za dostop do programa.

free bootstrap themes